Hjärtligt välkomna att vara med på höstens församlingshelg den 7-8 oktober på Fridhem i Vännäs. 

Vi börjar på fredag kväll med middag kl 17:30 och sedan blir det ett gemensamt kvällsmöte med våra syskon i Vännäs kl 18:30. Vi har tillgång till övervåningen på Fridhems logement för övernattning och vi hoppas på att många av er till ta chansen att sova över. Ta med lakan och handduk om du avser sova över. 

Under lördagen börjar programmet kl 09:30 och det blir ett varierat program med bibelundervisning, lovsång, bön, samtal och trevliga aktiviteter för alla åldrar. Särskilda barnsamlingar kommer hållas med undervisning och aktiviteter både inne och ute. Vi avslutar dagen med middag kl 17:30. 

Vi kommer även att äta gott tillsammans under helgen och vi hoppas att alla vill hjälpa till med detta! Vi kommer att behöva hjälp med både måltider och fika. I anmälningsformuläret får ni kryssa för vad ni vill bidra med. Det är VK som ansvarar för maten så hör av er till dem om ni har några funderingar. 

Vi behöver bidrag till följande måltider:

FREDAG MIDDAG: Saltpaj, matig sallad eller liknande

LÖRDAG LUNCH: Valfri soppa (minst 5 liter/bidrag)

LÖRDAG EFTERMIDDAGSFIKA: Kaka, söt paj eller annat valfritt fikabröd

Är du ensamstående räcker det med att du väljer ett av alternativen. Om ni är en familj får ni gärna bidra både till fikat och en valfri måltid.

Alltså, som familj önskar vi att ni bidrar med något till:

1. Fredag middag ELLER lördag lunch

2. Lördagens eftermiddagsfika

Församlingshelgen är HELT GRATIS, dvs både mat och boende, för att möjliggöra att alla ska kunna vara med. Vi kommer att ta kollekt under helgen för att ge möjligheten att ge ett bidrag till helgens utgifter för de som har möjlighet till detta. Har du svårt att ta dig till Vännäs och behöver skjuts kan du anmäla detta i formuläret nedan. 

Vi hoppas och ber att många av er ska ta chansen att vara med och stärka syskongemenskapen över åldersgränserna i vår kära församling genom att delta på denna församlingshelg. Vi behöver varandra så det är viktigt att JUST DU kommer. Vi ser fram emot en härlig helg tillsammans med Jesus och varandra och önskar er alla varmt välkomna!

Anmäl dig senast den 2 oktober. Fyll i uppgifterna i länken nedan! Klicka sedan på ”skicka”. Ev. avanmälan kan också göras i detta formulär.

Anmälan till församlingshelgen